Asics løbesko til den aktive

Asics, et akronym afledt af den latinske sætning, Anima Sana In Corpore Sano – en sund sjæl i et sundt legeme. Asics holder sig tro med den filosofi det blev grundlagt på baggrund af. Enhver Asics innovation, ethvert koncept, enhver idé har til formål at skabe det bedste produkt. Deres mission er at blive det foretrukne brand blandt sportsentusiaster.

For at opnå dette forsøger Asics konstant at udvikle et bedre produkt for i sidste ende at ende ud med det bedste produkt. Asics stræber altså efter at bygge videre på deres teknologiske fremskridt og skubbe grænserne for, hvad de kan lære fra kroppen og dens behov i atletisk gear. Asics forpligter sig til at bringe harmoni til krop og sjæl gennem deres produkter.

Denne baggrund og mission siger altså en hel del om Asics som virksomhed, men også om deres produkter, der altid udvikles i tråd med disse mål, hvorfor det må være nogle produkter af høj kvalitet.

 

Produkt udviklet på research

Asics er et produkt udviklet på baggrund af den research de hele tiden foretager. Det er altså ikke udviklet på formodninger og forventninger men faktuelle oplysninger fundet gennem research, hvilket også betyder, at deres produkter må være det bedre. Asics er udviklet til det aktive folk, der nyder en aktiv livsstil med masser af løb og motion i deres hverdag.

 

Her kan du købe Asics løbesko

Stylepit har et stort udvalg af de moderne og kvalitetsbevidste Asics løbesko, der fås i forskellige prisklasser, modeller, design og farver. Derudover kan du også finde et mindre udvalg af løbetøj og tilbehør fra Asics hos Stylepit, hvorfor det kan være et godt sted at handle, hvis du både mangler sko og tøj til løb og motion.

Det kan i øvrigt være en god idé at få foretaget en løbetest inden, du køber dine løbesko, da det kan hjælpe dig til at vælge den helt rigtigt løbesko, der er bedst for din løbestil og fod.

Billede: victoranis

Billede: kyleboy668