Køb gode løbesko for en bedre præstation

I en pantheon af stilfulde sportsgrene, ligger løb nær toppen. Modeindustrien har taget inspiration fra løb og er bogstavelig talt løbet med det. High fashion modemærker har samarbejdet med sports brands for at implementere tendensen og udvikle deres produkter således, at de både er funktionelle og brugbar til løb men samtidig ser godt ud.

Det er nemlig også blevet en trend at gå med sneakers, hvilket nærmest ses overalt i bybilledet, hvor unge som gamle trasker rundt i sneakers, selvom de ikke er ude på en løbetur. Det er derfor et rigtig godt initiativ at udvikle produkter, der både kan bruges til hverdagsbrug og løb. På den måde slipper man også for at købe to produkter, men kan i steder købe et produkt til to forskellige formål.

En gennemsnitlig butik er dog fyldt med muligheder, der sætter præstationer først og efterlader æstetik til eftertanke. Resultatet er en industri fuld af muligheder, den stilbevidste forbruger ikke er interesseret i. Så her kan du få tips til hvor og fra hvilke brands du finder de mest stilede løbesko og hvor du får de bedste rabatkoder til dit køb, så du kan se godt ud når du løber og få mere motivation til at forbedre din præstation.

 

Tre fede sneakers

  1. Adidas var på en mission for udvikle den bedste og mest stilede løbesko og kom rigtig tæt på med deres Ultra Boost. Teknologien i skoen har vundet folk over takket være dens lette egenskaber og den samlede komfort – for ikke at nævne det var Kanye West også inkluderet på første signatur Adidas sneaker. Ultra Boost er meget mere end en sneaker der har en masse af afdæmpning, den har nemlig også en masse fede designmæssige detaljer.

 

  1. Den mest omtalte sneaker i form af dens æstetik har i løbet af de seneste par år været Nike Flyknit Racer. Dens strikkede øverste, som kommer i flere nuancer, er lys og luftig, og det faktum, at skoen er designet til at løbe maraton eliminerer alt silhuetten aldrig havde brug for.

 

  1. Reebok har været stille i de seneste par år. Størstedelen af opmærksomheden omkring brandet kommer fra deres livsstils division, Reebok Classics, og den stadige strøm af samarbejder de er en del af. Der er dog blevet sat fokus på at skabe noget nyt hos Reebok, og det er performance-minded, mens det samtidig hylder virksomhedens fortid. Reebok ZPump Fusion bruger teknologi, der tiltrak Reebok en fast plads i sneaker industrien i slutningen af 80’erne og flytter det ind i det 21. århundrede. Det er en tredelt løbesko – sål, øvre og pumpe, der får sin komfort fra, hvor meget eller hvor lidt det er oppustet. Der er derfor både fokus på funktionalitet og design i denne sko.

 

  1. Hvis en løbesko er god nok til verdens hurtigste mand, er den mere end ok for den person, der bare forsøger at forbrænde tømmermands pizzaen de spiste. Puma Ignite er båret af Usain Bolt, og når du er så hurtig, er du nødt til at have noget lys på foden. Puma Ignite skoen formår dog trods den tekniske funktioner at være en rigtig fin kombination af funktionalitet og funktion.

 

Et sted der er oplagt at kigge efter nye løbesko er hos Sportmaster, hvor du også har mulighed for at spare lidt på købet, hvis du bruger en Sportmaster rabatkode som dem du kan finde her.

Skriv et svar