Sommertilbud hos iform.dk

Så er det nu, du skal slå til, hvis du have fat i et godt tilbud fra iform.dk, hvor du både får træningstøj og iFORM magasiner. iFORM kører netop nu et brand godt tilbud, hvor du får tre iFORM magasiner + Newline spots-BH + Newline tights + Origins dagcreme for 99,50kr.

Newline sportstøj og kvalitetscreme

Newline er et sportstøj, hvor detalje og komfort er i højsædet. Brandet blev stiftet i 1981 af en mand, der var ude og springe i faldskærm. Under dette spring, opdagede han, at hans dragt var våd, men det var hans faldskærm ikke. Senere, brugte han faldskærmsmateriale til at lave et af de første funktionelle løbedragter nogensinde. Med et sportssæt fra Newline er du dermed garanteret kvalitet, og iFORM har endda givet sports-BH’en 5 ud af 5 stjerner i en anmeldelse.

iFORM magasinet

iFORM giver dig inspiration til en sund og aktiv hverdag. iFORM er Danmarks største magasin til kvinder. I magasinet kan du få gode tips til en sund livsstil, der er både inspirerende og vanedannende. iFORMs journalister og eksperter sørger for de gode research og facts, sunde opskrifter og sjove tests.