Bliv fit for fight med Nike Air Max

Vil du gerne i form inden sommeren for alvor rammer, og det er tid til at dase på stranden og bade i havet? Det er i hvert fald målet fra min side, hvorfor jeg har valgt at investere i et par Nike Air Max TR 365. Min oplevelse med disse sko har været til den gode side, hvilket jeg klart synes, jeg skal dele med jer, så I kan komme i form på den bedst mulige måde.

Komfortabel og holdbar

Først og fremmest skal det fremhæves, at skoen er temmelig komfortabel og holdbar. Den sidder godt om foden, og giver en god støtte fra hæl til tå, hvilket gør, at man sagtens kan holde ud at løbe en længere tur med dem på. Læggene bliver ikke trætte, hvilket er med til, at man kan holde ud at løbe lidt længere end man ellers plejer. Jeg løber meget, og har derfor også brug for, at mine løbesko er holdbare – det må jeg sige de er, eftersom de stadig fremstår som nye efter en måneds brug.

Smart look

Selvom det ikke bør have nogen som helst indflydelse på valget af løbesko, så må jeg altså tilføje, at denne model tilfører lidt ekstra glæde. Personligt har farver stor indvirkning på min lyst til at løbe længere distancer – det er blandt andet også derfor, valget faldt på Nike Air Max TR 365. Derfor kan det ligeså godt tilføjes, at jeg er den heldige ejer af de blå/gule, da de virkelig signalerer fart over feltet, hvilket er lige mig!

Naturligvis skal skoene også have et godt greb om foden, da det ellers bliver nogle lange løbeture. Men da dette er tilfældet, må man godt være lidt frisk og vælge et par, som signalerer, at man er frisk på enhver udfordring.

Se et stort udvalg af Nike Air Max og mange andre Nike produkter hos Stylepit.

Billede: davesneakers

Billede: davesneakers