Komfortable løbeshorts

I denne hede  sommervarme er det rart at have et par komfortable løbeshorts til rådighed, når den lange distance skal løbes. Lange løbebukser i denne varme kan godt blive en tand for klamt, klistret og ubehageligt. Derfor er et par lækre løbeshorts i god kvalitet den bedste løsning for dig lige nu.

Løbeshorts herre

OMM Kamleika shorts er navnet på nogle lækre løbeshorts i god kvalitet.  Disse løbeshorts er vandtætte, så du også kan smutte en tur ud i den friske sommerregn, uden at dine løbeshorts bliver gennemblødte og tunge af regn. Ydermere har de en åndbar funktion, så shortsene ikke klistrer sig fast, når du først begynder at få det varmt og sveder. Det som også snart er mest vigtigt, er at de er fremstillet i et lækkert blødt og strækbart materiale – lige noget for enhver løber! Din garanti for, at de nu også er i topkvalitet, er, at de udviklet og testet i forbindelse med OMM’s eget bjergmarathon, som de holder ved de britiske øer’s bjerge. Derfor kan du også være sikre på, at de faktisk ER vandtætte. Står du tilmed også og skal ud og løbe en dag, hvor det skal vælte ned, er de også designet til at tage udover dine eventuelle tights (hvis du bruger sådan nogle) – så holder de bagdel og skridt tørt.

Løbeshorts dame

Inov-8 Race Elite 180 Trailshorts er det unikke og fangende navn på et par yderst komfortable løbeshort til kvinder.  De er helt og aldeles  funktionelle, da der indbygget tights i dem, så du får en øget komfort, når du skal ud og rende langt.  Ligesom de næsten matchende par ovenover er de af vandtæt materiale, så du er sikker på at have en stor bagdel, når du har nået dit mål. Hvad der ellers er meget smart ved disse løbeshorts, er at der er installeret en lynlås lomme omme bagpå, så der er plads til et par nøgler eller en telefon, i fald af at det skulle bruges. For at kunne leve op til den gode kvalitet, har de selvfølgelig også sørget for at designe dem i et åndbart materiale, så det ikke bliver alt for ubehageligt ved skridt eller bagdel, når du får det varmt. Ønsker du tilmed også at løbe når mørket er faldet på, så har de også sørget for reflekser for- og bagtil.

Læs mere om løbetøj her.

 

 

 

 

Billede: Peter Mooney

Billede: Robert Sheie