The Polar Circle Marathon

The Polar Circle Marathon er for dig, som er en hardcore og absolut udholdende marathonløber. For her kan man med garanti sige dig, at du bliver udfordret på det hårdeste nogensinde. Her skal du nemlig klare enten en marathon eller halvmarathon i verdens køligste klima – lyder det ikke som en fantastisk og spændende udfordring?

Bjergtagende marathon

Hvis du beslutter dig for at deltage i dette fantastiske marathon, får du muligheden for at løbe på indlandsisen og samtidig med din store udfordring får lov til at opleve et bjergtagende landområde med et landskab, du mildest talt aldrig har set før. Som du nok allerede har regnet ud bare på navnet, så er løbet kendt som det sejeste og mest kølige marathon i verden. Under selve løbet får du lov at passere Gletsjere, moræne landskaber samt den lydløse, arktiske ørken: tundraen. Her får du chancen for at komme til et af de mest afsidesliggende hjørner af verden samtidig med at du skal deltage i dit måske mest udfordrende løb. I forhold til ruten skal du dog ikke kun løbe på den kolde indlandsis. Det er kun en del af ruten, der foregår her, hvor ellers den vigtigste del af løbet foregår på en grusvej (muligvis snedækket), som forbinder indlandsisen med den lille grønlandske by, Kangerlussuaq, som er beliggende nord for polarcirklen.

Godt at vide

Alt afhængig af, hvordan du ønsker at bo, og om du gerne vil bo selv, kan løbet koste alt fra ca. 400 euro til 1698 euro. Det inkluderer den distance du ønsker, flybilletter, overnatning mm.  Det er billigt for at deltage i et løb på Grønland, hvor du er fra d. 23.-27. oktober. Der er derfor lang tid endnu til at tilmelde dig til den, måske, fedeste oplevelse i dit liv nogensinde. For hvem har lige løbet et marathon på indlandsisen?

Læs mere om andre løb her.

 

 

 

 

 

Billede: Reeda

Skriv et svar