Løb med hjertet

Løb med hjertet er  navnet på “I FORM’s”  årlige løb, hvor de deltagende melder sig for at støtte en god sag. De støtter nemlig Hjerteforeningen. For som vi næsten alle ved, er løb noget af det sundeste, man kan gøre for sit hjerte. Så tag med til dette løb uanset for garvet en løber du er, for det gavner ikke alene dig selv og dine venner/veninder. Nej, det gavner også andre kvinders hjerter. Så hvis du gerne vil have dig en dejlig dag sammen med dine veninder eller andre og samtidig gerne vil støtte en god sag, så tilmed dig endelig og gør en god sag for hjertet.

Elsk hjertet

I FORM’s arrangement er til på baggrund af Hjerteforeningens kampagne “Elsk hjertet”. Kampagnen som støttes af løbet, er kommet sig af, at forskere inden for hjerteområdet ved for lidt om kvinders hjerter. Dette problem er opstået, fordi al generel forskning er blevet baseret på mænd. Som det ligger op til, så nej, så er mænd og kvinders hjerter ikke ens. Det er forskerne efterhånden blevet klar over, eftersom hjertekarsygdomme dræber mere end 7500 danske kvinder om året. Det er derfor, du skal trække i løbeskoene og støtte en fantastisk god sag!

Praktisk info

Du kan støtte det gode formål på tre distancer, hvoraf distancerne er tilgængelige for alle. Løbet består nemlig af 2,5 , 5 eller 10 kilometer, som du kan vælge at løbe gennem enten Charlottenlund, Odense eller Aarhus den sidste weekend i oktober. Det betyder, at du har masser af tid til at tilmelde dig selv og ikke mindst en masse andre, som gerne vil løbe med hjertet. Selvom overskuddet går til forskning til kvinders hjerter, så kan mænd også sagtens deltage – jo flere des bedre. Ellers er der kun at sige til alle jer kvinder, der læser med: tag jeres mænd med!

Er du interesseret i andre spændende løb, så læs med her.

 

Billede: GoToVan

Billede: familymwr

Skriv et svar