De hårdeste løbe-events

Til dig som går meget op i løb, og som meget gerne vil udfordres på puls og udholdenhed præsenterer jeg dig for nogle løbe-events, som helt sikkert vil opfylde dit ønske om udfordring! Så er det op til dig selv, om du tør tilmelde dig et eller flere hårde løbe-events og tage udfordringen op. Læs endelig med, hvis du er nysgerrig.

Aalborg brutal marathon 2015

Dette maratonløb finder sted i det kønne og ikke mindst naturskønne område omkring Aalborg Zoo. Så har du også noget flot at kigge på, medens du løber dig igennem din udfordring. Men, som løbets navn antyder, er det også et meget hårdt løb. Bogstaveligt talt.  Bl.a. skal du passere de stejle veje Nordtoft og Skovbakkevej af seks omgange. Underlaget du skal løbe på er opgivet som 70% asfalt og 30% grus/skovsti. Man starter med en prologrunde på 800 meter, hvorefter der efterfølges med seks runder på 6,9 km hver. Grus- og skovstierne skulle være af særdeles kuperet terræn – så benene og fysikken kommer på hårdt arbejde.

Molsløbet 2015

Hvis du har fulgt bare en lille smule med i geografitimerne, dengang du var en lille skoleelev, så ved du også godt, at området omkring Mols og dets bjerge kan være lidt af en udfordring – i hvert fald for en løber. Derfor er denne løbe-event også et af de udfordrende en af slagsen. Molsløbet er et klassisk dansk bjergløb, som faktisk har været der siden 1970’erne. Hvis du ikke kender så meget til ruten, kan jeg fortælle dig, at ruterne gennem Mols Bjerge går gennem et meget varieret landskab. Med varieret landskab menes, at der er stejle stigninger og pludselig bratte fald. Derfor foregår kun en enkelt kilometer på asfalt, mens resten af ruten foregår på grusstier. Så hav gode løbesko forberedt, for det bliver ganske hårdt.

Læs mere om løb i 2015 her.

 

 

 

 

Billede: Jamie Cahill

Skriv et svar