Spændende løb 2015

Ja, det er allerede nu muligt at tilmelde sig til nogle løb, som først løber af stablen om et års tid. Det er smart, da man så kan nå at forberede sig intensivt. Samtidig giver en tilmelding til et løb så langt væk i fremtiden også en mere blod på tanden, da man helst gerne skulle kunne nå sit mål inden løbet skydes i gang. Derfor får du her oplysninger om et spændende løb, hvortil du selv (næsten) frit kan bestemme, hvor langt du ønsker at løbe.

Rundt om solen

Hvis ikke du har hørt om det før, så er rundt om solen et marathon og motionsløb, som løber af stablen i sommerferien 2015. Her er der mulighed for at tilmelde sig forskellige distancer alt efter hvor god en kondition man råder over. Distancerne er derfor som følger:

  • 7 km
  • 14 km
  • Halvmarathon
  • 28 km
  • 34 km
  • Marathon

Løbet finder steder på “bjerget” i Kystagerparken, hvortil der er mulighed for tilmelding fra d. 21-03-2014 til d. 04-07-2015. Hvis du sidder og undrer dig lidt over, hvor “bjerget” og kystargerparken er placeret på landkortet, så er det beliggende i Hvidovre, Sjælland. Løbet er et forholdsvist seriøst løb, hvortil de ved forplejning derfor bl.a. tilbyder ARGI+ for en optimal restitution for kroppen. Dog skal du selv have en chip eller andet med, hvis du ønsker dig den korrekte tid. Men ellers tag afsted for at varme op til diverse andre større løb, så du får fornemmelsen af at komme godt i gang! Det koster dig nemlig heller ikke mere end sølle 100 kr. for et marathon samt 80 kr. for de, som ønsker at løbe under den distance.

Så varm dig op med dette løb. Strækningen er fantastisk til løb, og så får du en herlig oplevelse ud af det, uden at det altid skal være baseret på konkurrence.

Læs mere om løbetræning her.

 
 

 

Billede: raul gonza|ez