Opnå bedre kondition med en skridttæller

Erfaringer viser verden over, at det altid er bedre at være flere personer samlet, når man skal dyrke motion og komme i bedre form. Ingen ønsker at være den dårligste i en gruppe, så derfor motiver fællesskabet til at man presser sig selv en smule mere, frem for når man dyrker idræt og kondition alene. Men det kan ofte være svært at altid få det til at passe ind i vores travle tidsplan hver dag, så derfor er måske en god idé at investere i en skridttæller, således man selv kan måle og motivere sig selv til at trave eller løbe lidt længere hver dag. Det anbefales i hvert fald fra eksperterne heriblandt Hjerteforeningen, at man minimum går 10.000 skridt dagligt. Nu kan alle selv måle deres daglige aktivitet ved at købe en billig skridtmåler f.eks. på nettet hos Med24.dk eller online hos andre webshops, som har et bredt udvalg til rimelige priser.

Fordele med en skridttæller

En skridttæller har flere fordele, idet den kan måle dit antal skridt hver eneste dag, således du bedre har overblik over din kondition, og om du eventuelt skal motionere lidt mere hver dag. Især hvis man er alene om at løbetræne, så kan en skridttæller være en god hjælp samt motivation, så man alligevel når sit daglige mål. Det gælder om at komme op på et fornuftigt aktivitetsniveau, og her kan en skridttæller være et godt redskab til at måle, hvor meget du bevæger dig dagligt eller ugentligt.

Det er de samlede antal skridt, der har betydning for din sundhed, og det er vigtigt, at nogle af dine skridt foregår i øget tempo, så hvis du er i tvivl om dit tempo, så kan du med fordel købe en skridttæller med funktionen powerskridt. Det er muligt at både købe en billig skridttæller til et par hundrede kr., men det bedste udvalg og priser på skridttællere findes nok hos Med24.dk, hvor man har de professionelle og anbefalede Omron modeller til yderst rimelige priser.

En Omron skridttæller kan fås fra 239 kr., og en skridttæller test i Politiken kom frem at give Omron skridttæller Walking Style 3 hele 5 ud af 6 mulige stjerner, da den både kan tælle skridt, estimere kalorieforbrug samt måle fedtforbrændingen. En skridttæller er en nem og praktisk måde at overvåge dit helbred på.

Kom i bedre form med en skridttæller

Både overvægtige samt andre, som ønsker at holde deres gode form ved lige bør medbringe en skridttæller til løbeturen, således man bedre kan kontrollere sit daglige og ugentlige mål. Med de mest moderne skridttællere kan man nemlig kombinere dem med en kostplan, således træning samt kost går op i en højere enhed, som nemmere får dig i topform.

Så hvis man er på diæt, så kan du få stor glæde af en skridttæller, da man kan se, hvor mange kalorier ekstra du har brugt ud over de kalorier, du bruger i hvile. Det er stærkt motiverende i forhold til at få brændt lidt ekstra kalorier af i det daglige.

Man bør derfor tage trappen i stedet for elevatoren og også springe bilen over på de mindre ture.