Danmarks højeste løb

Som noget sjovt, kan du også tilmelde dig “Danmarks højeste løb”, hvor du bliver udfordret på din benmuskulatur og udholdenhed. Ruten er belagt i et naturskønt område, så du også har noget nydeligt at kigge på, mens du arbejder dig opad diverse stigninger. Løbet er for alle, og det kan derfor være en oplagt mulighed for dig og eventuelt din familie for en hygge-løbe-tur i det fri uden konkurrence. Derefter kan I sagtens holde ind et sted med picnic eller andet godt til frokost eller andet godt afhængig hvor langt du/I ønsker at løbe.

Fakta om løbet

Det vigtigste at vide er vel at mærke startdatoen, hvilket er d. 07-09-14. Tilmeldingen er derfor også allerede åben, og du har mulighed for at tilmelde dig indtil slutningen af denne måned, d. 31 08-14. Hvad der så dernæst nok også er meget rart at vide er distancerne du kan tilmelde dig til. Distancerne er tilpasset så alle kan være med, hvorfor de starter ved 5 km og op til en marathon. Når nu du så ved, hvor langt du gerne vil løbe, efter du har tjekket distancerne ud, er underlaget du skal løbe på. Det er som ved mange andre løb både på asfalt, grus og stil, så hele muskulaturen i benene bliver udfordret. Herligt, ikke sandt? Hvad der måske også er en anelse vigtigt er stedet for “Danmarks højeste løb”: Ejer Bavnehøj. Adressen er at finde under løbets hjemmeside. Som ekstra fakta om løbet, krydser ruten faktisk de fire højeste punkter i Danmark.

Det er et løb, man skal med til uanset om man er prof. løber eller blot er nybegynder, som hygger sig med løbeture en gang imellem i naturen. For hvor mange kan sige, at de har krydset de fire højeste punkter i Danmark? Helt ærligt, tror jeg ikke, der er mange, der er klar over, at de fire punkter ligger ved Ejer.

Læs mere om andre løb her.

 

Billede: oscarandtara

Skriv et svar