Pulsur bedst i test

Pulsur er til dig, der gerne vil noget seriøst med sin sport, og som derfor har brug for godt udstyr. Pulsur er også til dig, som muligvis er en nybegynder, men som også gerne vil begynde at starte seriøst op. Så hvad enten du er en seriøs nybegynder eller en professionel marathonløber, så er det vigtigt for jer begge, at I kan stole på jeres udstyr. Det er ærgeligt at smide penge ud af vinduet, hvis man finder ud af, at man er blevet snydt lige foran næsen. Derfor kommer her en præsentation af markedets pt. bedste pulsur, som er garanteret god kvalitet. Denne er nemlig sidste års testvinder, og det kan også ses, så snart det kommer i brug.

Pulsur testvinder 2013

Forerunner 910XT HRM er navnet på testvinderen i 2013. Det er ikke uden grund, at dette fantastiske pulsur blev sidste års testvinder.  For med funktioner som svømmefunktion, GPS-position, kalorievisning mm., er pulsuret perfekt til den hårdt udøvende løber. Garmins pulsur viser dig nemlig din præcise distance og tempo, og kan på samme tid også føre dig tilbage til startpunktet for din tur. Smart og funktionelt! Med denne funktion har du derfor muligheden for at opdage nye ruter, uden at skulle bekymre dig om du kan finde hjem igen. Hvad der ellers gør uret unikt er, at når du har nået dine træningsmål eks. distance, kalorier og puls, giver den en let vibration på håndleddet som en besked om, at målet er nået. Derfor er det også den ideelle og perfekte løsning for dig, som ønsker at træne op til triatlon, da dens svømmefunktion er ganske fremragende, og sagtens kan holde til det, uden du skal være nervøs for vandindtrængning.

Alt i alt en rigtig god løsning for dig, som ønsker kvalitet og garanti. Men en pris på 2.800 kroner, er uret også til at komme i nærheden af for pengepungen.

Læs mere om pulsur og træning her.

 

 

 

 

 

Billede: marumeganechan

Skriv et svar